New members

I

irilov

Guest
welcome guys...

petrinha, ma ja san ti cilja ovu utakmicu s arsenalom vec dugo, al buduci ni ja ni dva prike nismo sociosi, onda je ogroman problem uvatit kartu. klub pusta u prodaju za public tek 5.4., i to, nije mi jasno, da li samo na prodajnim mistima u gradu ili i priko interneta. a to nam je bilo prekasno, morali smo isplanirat put i sve to.
a za sociose, prodaja ide, cini mi se, od 1.4., s tim da mi opet nije jasno da li to ukljucuje i internet prodaju, ili samo na punktovima u barci. a i tu, cisto me strah i kad jesi socio, oces li uspit uvatit kartu, ima nas sve skupa cca 170000...a svaki socio moze kupit po 2 karte...
kako smo uvidili da preko kluba nema sanse- onda smo kontaktiorali gorana vucevica koji je nekad igra u barci, al, koliko god covik bija ljubazan i ugodan(skuzava nam se jedno 13 puta jer nam ne moze pomoc...)- nista ni od toga.
i onda je preostalo- ili kupit karte od ovih lihvarskih internet agencija ili nista.
i onda smo odlucili kupit ih za cca 200 eura po karti, one koje inace kostaju 70-ak eura...
i to ti je to...

Petrinha

Alice in Wonderland
welcome guys...

petrinha, ma ja san ti cilja ovu utakmicu s arsenalom vec dugo, al buduci ni ja ni dva prike nismo sociosi, onda je ogroman problem uvatit kartu. klub pusta u prodaju za public tek 5.4., i to, nije mi jasno, da li samo na prodajnim mistima u gradu ili i priko interneta. a to nam je bilo prekasno, morali smo isplanirat put i sve to.
a za sociose, prodaja ide, cini mi se, od 1.4., s tim da mi opet nije jasno da li to ukljucuje i internet prodaju, ili samo na punktovima u barci. a i tu, cisto me strah i kad jesi socio, oces li uspit uvatit kartu, ima nas sve skupa cca 170000...a svaki socio moze kupit po 2 karte...
kako smo uvidili da preko kluba nema sanse- onda smo kontaktiorali gorana vucevica koji je nekad igra u barci, al, koliko god covik bija ljubazan i ugodan(skuzava nam se jedno 13 puta jer nam ne moze pomoc...)- nista ni od toga.
i onda je preostalo- ili kupit karte od ovih lihvarskih internet agencija ili nista.
i onda smo odlucili kupit ih za cca 200 eura po karti, one koje inace kostaju 70-ak eura...
i to ti je to...

Ej Ivane, tnx na odgovoru. Ma to od 5.4. se cak ne moze ni prek neta, samo na prodajnim mjestima, a cula sam da neka mjesta nit ne rade jer je uskrsni poned, bas ono koma ... ono od 1.4 je prek neta, karte za Bilbao sam kupila prek neta jer naravno, nije bilo navale, mada mi je i onda bilo tesko naci mjesta skupa, za CL nisam nikad(mada sam misla ici na classico i tekmu s Interom u 11 mj, na kraju nisam mogla jer mi se nest isprijecilo, al sam vidla da je i do sat vremena prije tekmi bilo jos karata na netu(ok ovo je sad cetvrtfinale, al kazu socii tu da je moguce tak da se nadam) ... drz mi fige :D

A Gogiii, joj on mi je uvijek bio drag, zao mi je sta su ga ozlijede zeznule, bio je jedan od najperspektivnijih madih nogometasa kad ga je Barca lovila, stas ....

A to za lihvare, ma kaj te briga, ovo je mozda jednom u zivotu, uzivaj :D

Btw, ja sam ti luda od tih tekmi, nekad davno sam isla na Ajaxa s Ajdukom one slavne 93/94, pa u Bari i tako hehe, lijepe uspomene ....

Sorry for spamming mods, but we r talking about footie so it's ok, i guess :)

B

Barca910

Guest
New Member

Hello everyone,

I am a Barca fan living in the United States. I traveled to Barcelona in 2005 with my soccer team and instantly fell in love with FC Barcelona. Visca Barca!

Home of Barca Fans